OVER ONS

AL RUIM 30 JAAR UW SPECIALIST

In januari 1987 nam Frank Van Bouwel de beslissing om zelfstandige te worden en werd Van Bouwel Verkoop & Service een feit. De zaak was toen gevestigd op de Grensstraat 135 in Kapellen. Van Bouwel Verkoop & Service begon als dealer van Citroën personen- en bedrijfswagens en als servicepunt voor Atlas en Pesci autolaadkranen.

In 1996 verhuist Van Bouwel Verkoop & Service naar hun nieuwe en ook huidige locatie op de Energielaan 2 - 4 in Kapellen. Van Bouwel is inmiddels uitgegroeid tot een goed geoliede machine met maar een viertal werknemers in dienst. Kwaliteit en innovatie worden hoog in het vaandel gedragen.

Grensstraat
Grensstraat

In 2003 werd Van Bouwel Verkoop & Service benoemd tot officiële invoerder van Atlas autolaadkranen voor België en een deel van Nederland. Naast invoerder van Atlas, is Van Bouwel Verkoop & Service ook invoerder van Benelligru en Pesci autolaadkranen, Hansa grafdelfmachines , Maxilift kranen en Dalby containerhaaksystemen.

In 2004 is Van Bouwel Verkoop & Service op de markt gekomen met volledig zelf ontworpen en zelf geproduceerde minikranen. De allereerste compacte radiogestuurde laadkraan op rupsen die op de markt kwam onder de merknaam Van Bouwel was de VB-A. Later in 2007 kwam Van Bouwel met de kleinere broer, de VB-I op de markt. Nog later in 2009 volgt zijn grote broer de VB-O

Vandaag is Van Bouwel Verkoop & Service een klein team van 20 mensen die een passie hebben voor vrachtwagenopbouw, zowel voor kranen als haaksystemen. Ervaring en innovatie zijn de sleutelwoorden geworden van dit bedrijf. Naast opbouw en de minikranen is Van Bouwel Verkoop & Service ook een gevestigde waarde op vlak van uitzonderlijke en unieke combinaties.

Energielaan
 TELEFOON

Tel: +32 3 666 33 33

 OPENINGSUREN

Ma - Vrij: 8.00u - 16.30u

Van Bouwel Verkoop & Service is al ruim 30 jaar uw specialist op het vlak van kranen en vracht­wagen­opbouw


        
ONZE DIENSTEN

- Verkoop

- Verhuur

- Onderhoud & Service

BEZOEK ONS

Industriezone Bosduin

Energielaan 2-4

2950 Kapellen

BELGIË