OVER ONS

AL RUIM 30 JAAR UW SPECIALIST

In januari 1987 nam Frank Van Bouwel de beslissing om zelfstandige te worden en werd Van Bouwel Verkoop & Service een feit. De zaak was toen gevestigd op de Grensstraat 135 in Kapellen. Van Bouwel Verkoop & Service begon als dealer van Citroën personen- en bedrijfswagens en als servicepunt voor Atlas en Pesci autolaadkranen.

In 1996 verhuist Van Bouwel Verkoop & Service naar hun nieuwe en ook huidige locatie op de Energielaan 2 - 4 in Kapellen. Van Bouwel is inmiddels uitgegroeid tot een goed geoliede machine met maar een viertal werknemers in dienst. Kwaliteit en innovatie worden hoog in het vaandel gedragen.

Grensstraat
Energielaan

In 2003 werd Van Bouwel Verkoop & Service benoemd tot officiële invoerder van Atlas autolaadkranen voor België en een deel van Nederland. Naast invoerder van Atlas, is Van Bouwel Verkoop & Service ook invoerder van Benelligru en Pesci autolaadkranen, Hansa grafdelfmachines , Maxilift kranen en Dalby containerhaaksystemen.

In 2004 is Van Bouwel Verkoop & Service op de markt gekomen met volledig zelf ontworpen en zelf geproduceerde minikranen. De allereerste compacte radiogestuurde laadkraan op rupsen die op de markt kwam onder de merknaam Van Bouwel was de VB-A. Later in 2007 kwam Van Bouwel met de kleinere broer, de VB-I op de markt. Nog later in 2009 volgt zijn grotere broer de VB-O

In 2016 opent Van Bouwel Verkoop & Service een 2e productielijn in Turkije, onder de fimanaam VBV Vinç Makina san. Naast de opstart van dit filiaal, is ons gamma uitgebreid met de productie van onze eigen VB-Trailers.

In 2017 komt er versterking uit familiale hoek. Gert van Bouwel stapt mee in van Bouwel Verkoop en Service om de operationele tak mee te ondersteunen. Daarnaast zal hij verder aan de ontwikkeling van het VBT programma werken. Later in 2020 komt Stijn van Bouwel ook bij het team. Hierdoor is de continuïteit van het bedrijf nog voor vele jaren verzekerd

Konya
DeStandaard

Vandaag kan Van Bouwel Verkoop & Service rekenen op een team van meer dan 30 mensen die een passie hebben voor vrachtwagenopbouw, zowel voor kranen als haakarmsystemen. Ervaring en innovatie zijn de sleutelwoorden geworden van dit bedrijf. Naast de bouw van de minikranen is Van Bouwel Verkoop & Service ook een gevestigde waarde op vlak van uitzonderlijke en unieke combinaties.

Van Bouwel Verkoop & Service is al ruim 30 jaar uw specialist op het vlak van kranen, vracht­wagen­opbouw en trailer­opbouw


        
ONZE DIENSTEN

- Verkoop

- Verhuur

- Onderhoud & Service

BEZOEK ONS

Industriezone Bosduin

Energielaan 2-4

2950 Kapellen

BELGIË