POLICY

POLICY

Privacy beleid Van Bouwel Verkoop & Service BVBA(*)

Verantwoordelijke voor de verwerking

Uw persoonsgegevens worden verwerkt door:

Van Bouwel Verkoop & Service BVBA

Adres: Energielaan 2, 2950 Kapellen, België

Ondernemingsnummer 0464.846.467

Email: gdpr@vanbouwel-kranen.be

Aan wie is dit privacy beleid gericht?

Dit privacy beleid betreft de verwerking van persoonsgegevens van onze huidige en vroegere klanten, prospecten of personen die belangstelling hebben getoond voor onze producten of diensten.

Uw persoonsgegevens worden verwerkt in het kader van de Verordening van 27 april 2016, nr. 2016/679/EU van het Europees Parlement en de Raad betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG, Pb.L. 4 mei 2016, afl. 119, 1 (hierna: “AVG”) en Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens, BS 18 maart 1993.

Welke categorieën van persoonsgegevens verwerken wij?

Volgende categorieën van persoonsgegevens kunnen door ons verwerkt worden, afhankelijk van de relatie die wij met u hebben:

• naam, voornaam, geslacht, ta(a)l(en), functie;

• adres, telefoon (vast en/of mobiel), e-mail;

• professionals: bedrijfsgegevens (adres, telefoon (vast en/of mobiel), e-mail), BTW-nummer en ondernemingsnummer;

• merk, model en/of serienummer van voertuigen, producten en diensten waarvoor u belangstelling heeft getoond of een offerte aangevraagd;

• merk, model en/of serienummer van voertuigen, producten en diensten die u heeft aangeschaft en informatie die verband houdt met de bestelling;

• ingeval van uitvoering van reparatie: chassisnummer, nummerplaat, kilometerstand, aard van de reparatie/herstelling;

• datum van registratie van de gegevens en de bron.

Informatie afkomstig van derde partijen:

Wij kunnen ook informatie over u verwerken die afkomstig is uit externe databases (bv. van de fabrikant van uw voertuig of van bedrijven gespecialiseerd in de commercialisatie van persoonsgegevens) teneinde uw gegevens up-to-date te houden of om u gepersonaliseerde informatie of reclame te kunnen sturen.

Waarvoor gebruiken wij uw persoonsgegevens en welke is de rechtsgrond voor deze verwerkingen?

Met uw toestemming (rechtsgrond: art. 6, §2, a) van de privacy wetgeving)

• Om uw vraag te kunnen behandelen wanneer u ons vragen stelt via onze website, per e-mail of per telefoon.

• Om u de nieuwsbrieven te kunnen sturen waarvoor u zich heeft ingeschreven of om uw deelneming aan onze commerciële acties of wedstrijden te kunnen behandelen.

Voor het opmaken van een offerte of het uitvoeren van uw contract (rechtsgrond: art. 6, §2, b) van de privacy wetgeving)

• Voor de realisatie, de aanvaarding en de opvolging van uw bestelling, het algemene klantenbeheer, de dienst na verkoop en incasso (incl. eventuele overdracht van schuldvorderingen aan derden).

• Voor het onderhoud, de herstelling en de depannage van uw voertuig.

• Voor boekhoudkundige doeleinden.

• Voor de bestrijding van eventuele fraude, inbreuken en misdrijven en het beheer van juridische geschillen en gerechtelijke procedures.

Voor het voeren van onze marketingactiviteiten op basis van ons gerechtvaardigd belang. Hierbij zien wij er steeds op toe dat het evenwicht tussen dit gerechtvaardigd belang en het respect voor uw privéleven bewaard blijft (rechtsgrond: art. 6, §2, f). van de privacy wetgeving)

• Om u te informeren over onze producten en diensten, eventueel op basis van uw marketingprofiel.

• Om uw gegevens te centraliseren, te combineren en te verrijken aan de hand van nuttige informatie afkomstig van derde partijen.

• Voor de bestrijding van eventuele fraude, inbreuken en misdrijven en het beheer van juridische geschillen en gerechtelijke procedures.

Voor de bescherming van uw vitale belangen of die van een andere natuurlijke persoon (rechtsgrond: art. 6, §2, d) van de privacy wetgeving)

• Om u onverwijld te kunnen contacteren in geval van een recall-campagne georganiseerd door de fabrikant met betrekking tot uw voertuig en/of product.

Voor de naleving van de wettelijke verplichtingen waaraan wij onderworpen zijn (rechtsgrond: artikel 6, §2, c) van de privacy wetgeving)

In bepaalde gevallen kunnen juridische verplichtingen waaraan wij zijn onderworpen, zoals fiscale en boekhoudkundige verplichtingen, het verwerken, bewaren en/of doorgeven van gegevens aan de bevoegde overheden vereisen.

Kunnen uw persoonsgegevens aan derden kunnen worden doorgegeven? In volgende gevallen kunnen uw persoonsgegevens aan derden worden doorgegeven:

• aan onze onderaannemers, wanneer wij op hen beroep doen om namens ons bepaalde diensten uit te voeren (bv. Call centers, reclame-agentschappen, ICT providers, Cloud providers, …). In dergelijk geval kunnen deze derden uw gegevens alleen gebruiken binnen de strikte grenzen van de instructies die zij van ons krijgen;

• aan de fabrikant van uw voertuig;

• aan onze commerciële partners zodat zij u commerciële aanbiedingen kunnen sturen eventueel op basis van uw marketing profiel;

• aan bepaalde overheidsinstanties in het kader van de naleving van wettelijke verplichtingen.

In geen geval kan Van Bouwel Verkoop & Service BVBA aansprakelijk worden geacht voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit een foutief of onrechtmatig gebruik door een derde van de persoonsgegevens.

Doorgave buiten de Europese Unie

Uw persoonsgegevens zullen niet doorgegeven worden naar bestemmelingen buiten de EU, behoudens afzonderlijk uitdrukkelijke overeenkomst.

Hoelang worden uw persoonsgegevens bewaard?

Uw persoonsgegevens worden door ons bewaard en verwerkt voor een periode die noodzakelijk is in functie van de doeleinden van de verwerking en in functie van de contractuele relatie tussen u en ons.

Hoe beveiligen wij uw persoonsgegevens?

Wij doen er alles aan om uw persoonsgegevens zo goed mogelijk te beveiligen en uw privacy zoveel mogelijk te beschermen. We nemen alle maatregelen die daarvoor technisch en organisatorisch nodig zijn. Alle persoonsgegevens worden op onze eigen beveiligde server(s) bewaard.

Welke zijn uw rechten? Hoe kunt u deze uitoefenen?

Overeenkomstig de bepalingen van de privacy wetgeving, beschikt u over een recht op toegang tot uw persoonsgegevens. U hebt ook het recht ons te verzoeken onjuiste gegevens over u te corrigeren of onvolledige informatie aan te vullen.

U beschikt ook over het recht om vergeten te worden in de gevallen bedoeld in de wet. In geval van geschil met betrekking tot de verwerking van uw gegevens, kunt u vragen de verwerking te beperken totdat het geschil is beslecht. Tot slot beschikt u over het recht op overdraagbaarheid van uw gegevens.

Uw recht op verzet:

U kan zich steeds verzetten, zonder opgave van reden, tegen het gebruik van uw persoonsgegevens voor direct marketing doeleinden evenals tegen het gebruik van marketing profielen op basis van uw persoonsgegevens. U kan zich tevens verzetten tegen de doorgaven van uw gegevens aan derden voor dezelfde doeleinden van direct marketing.

Uitoefening van uw rechten

Om uw rechten uit te oefenen dient u ons hiertoe een schriftelijk verzoek over te maken, vergezeld van een bewijs van uw identiteit en gericht aan volgend adres:

Van Bouwel Verkoop & Service BVBA

Energielaan 2/4

B-2950 Kapellen

Of per e-mail gericht aan volgend e-mailadres: gdpr@vanbouwel-kranen.be.

U kan zich bovendien steeds richten tot de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer via commission@privacycommission.be.

Laatst bijgewerkt op 24/05/2018

* Juridische basis: Verordening van 27 april 2016, nr. 2016/679/EU van het Europees Parlement en de Raad betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG, Pb.L. 4 mei 2016, afl. 119, 1 (hierna: “AVG”) en Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levensfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens, BS 18 maart 1993.

 TELEFOON

Tel: +32 3 666 33 33

 OPENINGSUREN

Ma - Vrij: 8.00u - 16.30u

Van Bouwel Verkoop & Service is al ruim 30 jaar uw specialist op het vlak van kranen en vracht­wagen­opbouw


        
ONZE DIENSTEN

- Verkoop

- Verhuur

- Onderhoud & Service

BEZOEK ONS

Industriezone Bosduin

Energielaan 2-4

2950 Kapellen

BELGIË